طراحی داخلی ویلا

طراحی داخلی ویلا
طراحی داخلی ویلا طیف گوناگونی از عناصر و مؤلفه‌ها از قبیل فرم، نور، رنگ، بافت، کف، سقف، دیوار، عناصر کارکردی و تزیینی و مبلمان را در برمی‌گیرد. این عناصر ابزارهای کار طراح هستند که همگی باید بطور هماهنگ و متناسب در یک طرح مرتبط و خوشایند قرار گیرند.

طراحی داخلی ویلا از نظر "گروه سازنده و فروشنده ویلا و آپارتمان در شمال نوشهر"

نقش نور در طراحی فضای داخلی ویلا؟

نور عنصری است که با آن دیدن اشیا ممکن می‌شود. نور می‌تواند ریتم خلاقانه ای به یک فضای داخلی ببخشد. بدون نور، نه فرم را احساس می‌توان کرد، نه رنگ را و نه بافت را. نورپردازی در یک فضای داخلی پیامدهای مهمی‌در بردارد. چه بسا نورپردازی مناسب یک فضا آن فضا را خوشامد و چشم نواز کند.

نورپردازی فضای داخلی ویلا در کنار ابعاد زیباشناختی، بعد عملکردی هم دارد. نور مناسب در طول شب در یک فضای داخلی می‌تواند حس محدود بودن یا ابهام و هراس را بر طرف کند. به کمک نورپردازی می‌توان یک فضای داخلی را به جزایر نورانی متنوعی تبدیل کرد. پس، از باب مثال، غذاخوری باید نور ملایم و گرمی‌داشته باشد یا بهترین نورها برای حمام، منابع نوری کم ولتاژ هستند.

جهت گیری فضاها در طراحی دکوراسیون داخلی ویلا

نور طبیعی، یک معیار کیفی مهم برای یک ویلا است.بازشوهای بزرگ و کوچک برای دعوت نور به داخل، تفاوت قابل توجهی در ویلا به وجود می‌آورند، همچنین جهت تابش نور از جهات چهارگانه شمال، جنوب، شرق و غرب نیز بسیار حائز اهمیت است. خورشید از شرق طلوع می‌کند و هنگامی‌که در ارتفاع پایین آسمان قرار دارد فضاهایی را روشن می‌کند که معمولاً صبحگاهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویژگی‌های محلی مانند ساختمان‌های اطراف، جاده‌ها و فضاهای باز، همچنین ویژگی‌های مشخص توپوگرافی و درختان، طراحی ویلا را تحت تأثیر قرار داده و جهت گیری فضاها برای کاربری‌های مختلف را در قالب یک پلان ویلا تعریف می‌کند.

نورپردازی فضای داخلی ویلا

می‌توان به وســیله نور، فضایی را وسیع تر و یا کوچک تر نمایش داد. طراحی دکوراسیون داخلی ویلا‌ یا طراحی داخلی باغ ویلا در مورد ســطوح مجاور ســعی شــود از تفاوت زیاد شدت روشنایی ســطوح پرهیز شود زیرا این عامل باعث خســتگی چشــم شــده و قابلیت دیــد در این ناحیــه را مختل می‌کند. انتخاب منابع نوری باید به گونه ای طراحی شــده باشــد که به راحتی بتوان نور اتاق را از یک اتاق نورانی، به یک اتاق آرام به وسیله کم نور کننده‌ها (دیمر) زیاد یا کم کرد و مثلا به نوری ملایم تبدیل نمود.

انواع نورپردازی داخلی ویلا کدامند؟

  1. نور پردازی پس زمینه
  2. نور پردازی تاکیدی
  3. نور پردازی مخفی
  4. نور پردازی دکوراتیو

نور پردازی پس زمینه ویلا

نور پس زمینه که به نور محیطی یا نور عمومی‌نیز شناخته می‌شود، در حقیقت نور پردازی عملی درون یک اتاق است که دیدن به کمک آن ممکن می‌شود.

نور پردازی تاکیدی ویلا

زمانی که به سطح سراسری نور پس زمینه متناسب با اتاق مورد نظر یعنی نور پردازی عمومی‌فضا، دست یافتید، این نور پردازی تاکیدی ست که جذابیت و تمرکز آفریده و کنتراست را به اتاق می‌افزاید.

نور پردازی مخفی ویلا

به عنوان بخشی از نور پردازی پس زمینه یا نور پردازی تاکیدی به حساب می‌آید و برای پنهان داشتن منبع نور تکنیک‌های متفاوتی وجود دارد.

نور پردازی دکوراتیو ویلا

 

نورهای دکوراتیو گزینه‌هایی صرفاً شخصی و زیبایی هستند که می‌توانند بخشی از نور عمومی‌یا نورپردازی مولد حس و حال را در یک اتاق شکل دهند.

بافت در طراحی داخلی ویلا

انواع سبک‌های طراحی داخلی ویلا چیست؟

داخلی ویلا

در طراحی داخلی ویلا، شاید یافتن یک الگوی عمومی‌برای آثار امروزی کار دشواری باشد. با این حال می‌توان طراحی داخلی امروزی را در دو گروه عمده مشاهده کرد: کلاسیک و مدرن.

طراحی داخلی ویلا کلاسیک

به طور عمده یک سلیقه مردم‌ پسند است و بیشتر مربوط به اصول دکوراسیون قصرهای لویی‌هاست و در انواع اصیل و دقیق هنوز کاری قابل ستایش است. اما آنچه دیده می‌شود رویکردی گران‌ قیمت و گاه ارزان‌ قیمت است که از طریق اضافه کردن عناصر تزیینی به عناصر ساختاری تبدیل می‌شود و تلاش فراوانی برای پنهان کردن معایب اجرا و جزییات صورت می‌گیرد.

 ایده کلی در این نوع طرحها عبارت است از روی هم گذاشتن تزیینات و همیشه چیزی به چیز دیگر اضافه می‌شود.

شاید اقبال عامه مردم به این طرح‌ها به علت درک سریع آن‌ها از روی فرم‌های شناخته شده‌ای باشد که در ذهن به آن‌ها عادت دارند.

در چنین طرح‌هایی نمادها تنها بار بصری دارند و به راحتی قابل درک و ارزیابی‌اند. از طرف دیگر می‌دانیم که این گونه طرح‌ها زمانی نشانه ثروتمندی و تعلق به لایه‌های روشنفکری و بالاتر جامعه بوده است.

طراحی داخلی ویلای مدرن

فرم‌ها و حجم‌ها به شکل عریان، ساختار خود را به نمایش می‌گذارند و اهدافی عالی و خیالی را دنبال نمی‌کنند. این گونه است که کار طراحان مدرن به مراتب دشوارتر است. کشف نشانه‌های خاطره‌انگیز در چنین محصولاتی دشوار و پیچیده است و بیش از آنکه تحت تاثیر فرم‌ها و شکل‌های کلاسیک باشند دارای علائمی‌از اندیشه‌های جدیدند.

احساس ناشی از یک مبلمان مدرن، متعلق به حس روزمره زندگی ماشینی ماست که ساعت‌های زیادی از آن را در ترافیک و به حالتی عصبی طی می‌کنیم. شاید بتوان طراحی مینیمال را فرزند طراحی مبلمان مدرن دانست.

اولین مدرنیست‌ها نوعی ناب (Pure) از معماری را به نمایش گذاشتند که دستمایه طراحان امروز در تمام شاخه‌های هنرهای کاربردی شده‌اند.

طراحی داخلی مدرن بیشتر بر کیفیت فوق‌العاده مواد، کیفیت بالای اتصالات آنها به هم، و ایده جذاب و هنرمندانه تاکید دارد.

طراحی داخلی ویلا مواد و مصالح در این گونه طرح‌ها تحت نظارت و در شرایط کارخانه‌ای تولید می‌شود و اندازه‌ها و ابعاد باید در هماهنگی کامل با فضای معماری باشد یعنی لازمه کار دقتی فوق‌العاده است و تمام مراحل باید توسط افرادی خبره و علمی‌انجام شود.

دکوراسیون داخلی ویلا

طراحی داخلی، ویلا را از یکنواختی خارج می‌کند و به آن روح می‌بخشد و باعث می‌شود بیننده علاوه بر لذت از محوطه و نمای ویلا، داخل منزل هم برایش دلنشین و آرامش بخش باشد. ویلای شما چه کوچک باشد چه بزرگ به طراحی داخلی نیاز دارید تا بتوانید ازتمام عملکردهای داخلی بهترین استفاده را ببرید.

یکی از سبک‌های طراحی داخلی سبک لوکس و لاکچری است که در ویلاهای بزرگ تجلی پیدا می‌کند و ارزش افزوده ای برای این بناهاست. یکی از شهرک‌هایی که اکثر ویلاهای آن به این سبک طراحی شده اند شهرک امیردشت مازندران است. در این سبک طراحی داخلی به جزئیات فضا اهمیت زیادی داده می‌شود و متریال‌ها اکثرا گران قیمت و اکسسوری‌ها آنتیک و خاص می‌باشند و به نوعی احساس لوکس بودن در فضا موج می‌زند.

 چند مورد از باید و نباید‌ها در دکوراسیون داخلی ویلا چیست؟

1-استفاده غیر اصولی از سنگ‌های دکوراتیو (به موجب آن فضای ویلا بسیار کوچک تر دیده میشود و چشم را خسته میکند)

2-استفاده از چندین لایه پرده برای پنجره‌های کوچک

3- استفاده بیش از حد از فرش‌های کوچک که فقط موجب شلوغی و حواس پرتی می‌شود.

4-به تناسب دیوار‌ها از تابلو‌ها استفاده کنید و همه ی فضای خالی دیوار را با تابلو و قاب عکس‌ها نپوشانید.

5-برای تمامی‌فضا‌ها از یک شکل و نوع لوستر استفاده نکنید.

6- برای فضا‌های زیر 150 متر مربع از کنسول به جای بوفه استفاده کنید.

شاه نشین چیست؟

در معماری امروز و با رشد معماری مدرن طراحی شاه نشین از گذشته تا به الان کاملا تغییر کرده است. شاه نشین را شاید بتوان یکی از جذاب ترین بخش‌ها در طراحی داخلی ویلا دانست امروزه شاه نشین به دو سبک شاهنشین کلاسیک و سبک شاه نشین مدرن طراحی می‌شود. هر دو سبک شاهنشین دربخش  شمالی ویلا و در بالاترین ارتفاع طراحی می‌گردد. یک فضای بزرگ و دلبازدر فضای داخلی ویلا و که بیشتر جنبه تشریفاتی دارد و محلی مناسب برای استراحت و گذراندن ساعاتی لذتبخش برای ساکنین است.

ویژگی‌های شاه نشین عبارت اند از:

*شاه نشین در سمت شمال ویلا طراحی می‌شود

*شاهنشین در بالاترین و ارتفاع ویلا قرار میگیرد

*نورگیری بسیار عالی

*متراژ بزرگی نسبت به سایر فضاها دارد

*دارای پنجره‌های بزرگ برای برخورداری هرچه بیشتر از نور

* اشراف و ویو عالی به محوطه ویلا

شاه نشین به سبک سنتی

همانطور که گفتیم شاه نشین در گذشته کاملا متفاوت تر با شاه نشین‌های مدرن امروزی بوده است و شاید بتوان تنها وجه اشتراک  سبک  سنتی و مدرن را تنها در عنوان آن‌ها دانست. در گذشته  در شاه نشین‌های سنتی، سقف‌های گنبدی شکل و بلند با آینه کاری و گچبری‌های بینظیر را شاهدیم که با پنجره‌های بزرگ پوشیده شده از شیشه‌های رنگی زینت داده شده چشم نوازی میکند.

شاه نشین به سبک مدرن

در سبک مدرن نیز شاه نشین در قسمت شمال ویلا طراحی می‌شود یک فضای پر از نورکه متراژ قابل توجهی از زیر بنای ویلا را دارا است. پنجره‌ها در شاه نشین مدرن بسیار بزرگ طراحی می‌شود تا بتواند حداکثر نور را به شاه نشین انتقال دهد. همچنین وجود پنجرهای متعدد و بزرگ در شاهنشین کمک بسیاری در ایجاد یک تهوع خوب و مطبوع است. شما با یک طراحی پلان اختصاصی به تقویت و عملکرد بهینه  کلیه فضا‌های ویلا کمک میکنید و در نتیجه یک ویلای لوکس و کارامد خواهید داشت.

اتاق خواب مستر یا مستر روم در طراحی داخلی به چه معناست؟

مستر در لغت به معنای چند منظوره و چند گانه است و روم نیز به معنای اتاق بوده مستر روم یا اتاق چند منظوره به بزرگترین اتاق خواب ویلا که شامل امکانات ویژه ای به نسبت سایر اتاق‌های کوچکتر میباشد. اتاق خواب اصلی یا مستر روم گفته می‌شود که دارای متراژ بالایی بوده و معمولاً به والدین اختصاص داده می‌شود. مستر روم شامل 5 حوزه ازجمله خواب، نشیمن،کمد لباس، رخت کن و سرویس بهداشتی و حمام می‌باشد. در واقع مستر روم پاسخگو چندین نیاز همزمان افراد با یکدیگر است.

در اکثر ویلاهای لوکس اتاق‌های مستر با امکانات فوق‌العاده‌ای همچون جکوزی، کلوزت طراحی شده اند. اتاق مستر با چشم اندازی زیبا به محوطه ویلا طراحی میشود و اکثرا دارای تراس یا بهار خواب نیز هستند. در واقع هدف از طراحی اتاق‌های مستر فقط به عنوان محلی برای خواب نبوده بلکه مستر روم را به محلی ویژه، دنج با بهترین امکانات برای گذراندن ساعت‌های طولانی در نظر گرفته شده است.

اصلی‌ترین ویژگی مستر روم‌ها شامل

  1.     دکوراسیون داخلی و  دیوارکوب‌های نفیس هنری در اتاق خواب مستر
  2.     طراحی سرویس بهداشتی و حمام
  3.     چشم انداز زیبا
  4.     فضای کافی بزرگ و اختصاصی برای فعالیت‌های مختلف
  5.     پنجره‌های بزرگ با نورپردازی منحصربفرد
  6.     طراحی کمد‌های مختلف
  7.     کلوزت
  8.     تراس و یا بالکن
  9.     استفاده از رنگ‌های گرم و متضاد هم
  10.     طراحی جکوزی اختصاصی


لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید